jueves, 7 de octubre de 2010

Algo que ens agrdaria a tots

Saven que hi ha bastanta gent que li agrada la BMX, Skateboar i altres relacionats pensem que a Berga falta algo imprescindible per nosaltres... Un Skatepark. Segons la meva informacio nomes hi ha agut un projecte que no es va poguer dur a terme(segurament com molts altres que jo no se) i no se per quina rao no hi ha manera de convencer a l'Ajuntamen. La veritat es que creiem que seria un bon punt d'oci, fer un park( no una churrada sino que sel currin) per que un bon park sempre te que esta acompanyat d'un chiringuito, i seguramen que si el chiringuito fos del Ajuntamen obtindrien certs beneficis, per aixo hos demanem de tot cor i us agrairiem eternament(no nomes nosaltres sino seguramen moltisima gent de tot el Bergueda) que si coneixeu la manera, o cualsebol forma de aconseguir que puguin fer que el Skatepark(recollides de firmes, etc...) ens o comuniqueu al nostre Gmail riderbmx.peymoncusi@gmail.com lo mes abiat posible. Moltisimes gracies per la bostra col·laboracio!!!! Adew!!

miércoles, 6 de octubre de 2010

Mes que fer

Ara ja que per fi podem començar a penjar fotos, aprofitano em posat coses noves que seguramen us pot interesa:
cada semana es fara una enquesta preguntan diferentes coses que casi sempre tindran a veure amb el mon de la bmx i tot el que el rodeja. Us agririem que fesiu la equesta ja que no porta mes de 30 segons i aixins tots estem entretinguts Xd.

Tambe anirem posan videos del YouTube relacionats amb BMX

Al final de cada publicació podeu marcar les vostres opinions de que tal a estat el que em escrit, les fotos que em penjat etc.. i com sempre ens agrdaria que diguesiu la vostra... Que per algo ho fem!!!

Tenim moltes propostes al cap i poc temps per fer-les (si, en serio) ja anirem posan coses noves, potser eliminarem algunes pero ja es veura amb el temps... i cla, us anirem informan pel face si ens teniu agregats o sino pel mateix bloc(i tambe us podeu subscriure al final del bloc per rebre les ultimes noticies i esta sempre al dia) ADW!!

Necesitem la vostra ajuda

Estem crean un mapa on posarem els millors llocs per ana amb bmx o skateboard de tot catalunya i si va be de tot españa frança i andorra. Ens agradria que ens enviesiu un misatje a: Riderbmx.peymoncusi@gmail.com i ens diguesiu llocs per on es pot ana be amb bmx i si pot ser una foto del lloc. Moltes gracies a tots!!

Estamos creando un mapa donde pondremos lugares para ir en bmx o skateboard de todo cataluña y si va vien de españa, francia i andorra. nos gustaria que nos mandarais un mensaje a Riderbmx.peymoncusi@gmail.com y nos dijerais el lugar para ir con bmx i si puede ser una foto del lugar. Muchas Gracias!!!!

Cumplim les promeses

Com us bem prometre penjarem videos, fotos, i molt mes pero nosaltres tenim el nostre ritme aixins que la part de la bici del mes ja esta fet: cada mes agregarem una foto i un link(pitjan sobre la foto i sortira la pag de la marca) la bici sera la que mes ens agrada i ja donarem informacio de tot el que ens demaneu aixins que paciencia i de mica en mica ja lanirem omplin ADW!!